1.07.2010

ανθρωποι


Αγχος!Πολυ αγχος τον τελευταιο καιρο..Νιωθω πως το γ θα γινει η θυλια για να κρεμαστω αργα ή γρηγορα..Και εκει υπαρχει γαμμα..Οτι και να κανω τον τελευταιο καιρο νιωθω οτι δεν φερει ειδιεταιρα καλα αποτελεσματα.Φθονο παντου γυρω μου παρατηρω και νιωθω πως το θ του φθονου θα αφησει την παυλα του και θα κοψει τον λαιμο μου που χω περασει μεσα απ το θ ως ενεχειρο..
Πολυ κάκια στον κοσμο,πολλοι κακοι ανθρωποι μα ολοι καταβαθως πιστευουμε οτι ειμαστε καλοι..Ειμαστε??Κανω πολλες σκεψεις,ποσα κακουργηματα εκανε ο ανθρωπος?Μεσα του γεννηθηκε η αναγκη να σκοτωνει,να καταστρεφει και να φερεται ασχημα σε οτι ομορφο του δοθηκε..
Τους μισησα τους ανθρωπους..Και πιο πολυ μισησα την σκεψη οτι και γω ειμαι ανθρωπος,και οι γυρω φιλοι μου ανθρωποι ειμαστε και ακριβως τα ιδια λαθη θα καναμε..Μισος..Και αυτο δεν θα βγαλει πουθενα.
Ξερεις να αγαπας?ή ετσι πιστευεις?Παρατηρω πολυ κακια μεσα μου και ψαχνω τροπο να την καταστρεψω..Αλλα ειδες?παλι για καταστροφη μιλαω..Ισως ειναι στην φυση του ανθρωπου,ισως γεννω εγω αυτην την επιθυμια για καταστροφη..
Το σιγουρο ειναι οτι φταιω..

1 σχόλιο:

  1. εχω κανεο ορθογραφικο λαθος,ελπιζω να μξν σας βγηκαν τα ματια εξω!!
    ειμαι απροσεχτη σορρυ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή